Revitalisatie kunstgrasveld | Silica Nova
Volg ons op Facebook

Revitalisatie

Revitalisatie kunstgrasveld

Na een aantal jaar intensief gebruik nemen de sporttechnische eigenschappen van een kunstgrasveld dusdanig af dat deze niet meer aan de eisen voldoen. Vaak is de aanleg van een nieuw kunstgrasveld een grote investering. Revitalisatie kan dan een goede oplossing zijn. Hiermee kan uw kunstgrasveld weer jaren mee.

Het komt regelmatig voor dat een kunstgrasveld op bepaalde plekken versleten of beschadigd is. Het is te overwegen om deze plekken na een revitalisatie te vervangen of te repareren. Indien ook het tapijt weer in topconditie wordt gebracht, is de revitalisatie nog het meest rendabel.

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Silica Nova.

  Persoonlijk advies of vragen?

  0525 62 12 23 info@silicanova.nl

  Reparatie kunstgrasveld

  Bij een reparatie waarbij kunstgras vervangen dient te worden, is het van groot belang dat het nieuwe kunstgras hetzelfde niveau heeft als het oude omliggende. Silica Nova heeft de kennis en de juiste middelen om een dergelijke reparatie op de juiste manier uit te voeren zodat het nauwelijks zichtbaar en voelbaar is. Wij hebben meerdere kunstgrasvelden voor tennis-, voetbal-, hockey- en korfbalclubs van dit soort reparaties voorzien en informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden omtrent kunstgras revitalisatie te bespreken.

  Bekijk hoe de revitalisatie van een kunstgrasveld in zijn werk gaat

  Wat is revitalisatie?

  Bij revitalisatie wordt het kunstgrasveld intensief gereinigd en opnieuw voorzien van zand of rubber. Nadat het zand, inclusief de vervuiling met perslucht onder hoge druk uit de kunstgrasvezel gespoten is, wordt het zand en/of rubber in depot naast de baan gestort. Daarna kan nieuw zand en/of rubber aangebracht worden. Deze reiniging is zo grondig dat er sprake is van een ware revitalisatie. Het veld oogt niet alleen als nieuw, maar voelt ook weer als nieuw. Tevens worden de speeleigenschappen tot op waardes van een nieuw veld hersteld.

  Wij zorgen dat uw kunstgrasveld jaren mee kan

  Projecten

  Met trots gerealiseerd

  Offerte aanvragen
  Nederlands