Mos in kunstgras verwijderen | Silica Nova
Volg ons op Facebook

MOS IN KUNSTGRAS

Heeft u mos in uw kunstgras? Dan is het zaak om het mos direct aan te pakken om schade aan uw kunstgras te voorkomen! Het is mogelijk dat er na verloop van jaren mosvorming ontstaat. Mos ontstaat door verschillende omstandigheden. Mosvorming is te voorkomen door het juiste onderhoud aan uw kunstgras uit te voeren. Silica Nova kan u hierbij helpen. Neem contact met ons op of lees verder als u meer wilt weten over het verwijderen van mos in kunstgras.

Mos in kunstgras laten verwijderen

Wij kunnen u helpen met het verwijderen van mos in kunstgras. Wij maken gebruik van een scala aan machines die zijn ontwikkeld om mos in kunstgras te verwijderen. Door middel van diverse processen kan het mos losgemaakt worden van het kunstgras. Daarna zal het mos worden verwijderd en na afloop kan het kunstgras opnieuw bezand en geborsteld worden.

Hoe te voorkomen?

In niet alle gevallen is het mogelijk om mosvorming tegen te gaan. Mos wordt immers ‘gevoed vanuit de lucht’. Daardoor kan er een ideale situatie ontstaan voor het mos. Het is dan ook lastig om mos tegen te gaan. Dankzij de wind worden er allerlei ingrediënten voor het mos aangevoerd, zonder dat dit te merken is. Het kunstgras is een ideale plek voor de ontwikkeling van mos. Na enige tijd zult u het mos ontdekken en is het kwaad vaak al geschied. Regelmatig onderhoud is het sleutelwoord. Dit geld zowel voor het regulier onderhoud, wat zelf uit te voeren is, als wel het specialistische onderhoud wat door experts moet worden uitgevoerd. Hierin kan Silica Nova u bijstaan in raad en daad.

Over Silica Nova

Silica Nova is de specialist in kunstgras onderhoud, revitalisatie en demontage. Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten kunstgrasvelden. Denk aan tennisvelden, voetbalvelden, korfbalvelden en hockeybanen. Wij werken niet alleen binnen Nederland, maar ook in en buiten Europa voeren wij diverse onderhoudsprojecten uit. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij waar we op moeten letten en kunt u ons gerust onderhoudsexpert van kunstgrasvelden noemen. Ook voor diverse klanten hebben wij al mos in kunstgras verwijderd.

Mos in kunstgras verwijderen

Wilt u het mos in uw kunstgras laten verwijderen en/of wilt u geadviseerd worden om mos tegen te gaan? Silica Nova staat graag voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team vakspecialisten helpt u graag.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Silica Nova.

    Persoonlijk advies of vragen?

    0525 62 12 23 info@silicanova.nl
    Offerte aanvragen
    Nederlands