Algen in kunstgras verwijderen | Silica Nova
Volg ons op Facebook

ALGEN IN KUNSTGRAS VERWIJDEREN

Heeft u algen overlast op uw kunstgras sportveld? Silica Nova heeft ruim 25 jaar ervaring met het oplossen van algenproblemen in diverse kunstgrasvelden. Denk hierbij aan hockeyvelden, korfbalvelden en tennisbanen maar ook andere systemen kunnen last hebben van algen. Door middel van diverse processen kunnen wij onder meerdere jaren garantie, gegarandeerd, uw algenproblemen oplossen.

Verschillende soorten algen in kunstgras

Er zijn verschillende soorten algen. Maar één eigenschap van algen is altijd hetzelfde. Ze vermenigvuldigen zich ontzettend snel, waardoor het belangrijk is om algen in kunstgras snel aan te pakken. Algen splitsen zich razendsnel, waardoor binnen een mum van tijd de hele grasmat slijmerig kan worden. Hierdoor neemt de kans op blessures toe en dat risico wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het zaak om tijdig algen in uw kunstgras te bestrijden, zodat u onveilige situaties op uw kunstgrasvelden voorkomt. Naast alg, kan er ook mos ontstaan in uw kunstgras. U kunt ons ook inschakelen als u last heeft van mos.

Over Silica Nova

Silica Nova is de specialist in het verwijderen van alg in kunstgras. Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten kunstgrasvelden. Denk aan tennisbanen, voetbalvelden, korfbalvelden en hockeyvelden. Wij werken niet alleen binnen Nederland, maar ook binnen en buiten Europa voeren wij diverse onderhoudsprojecten uit. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij waar we op moeten letten en kunt u ons gerust onderhoudsexpert van kunstgrasvelden noemen. Ook voor diverse klanten hebben wij al alg in kunstgras verwijderd.

Alg in kunstgras verwijderen?

Heeft u last van alg in uw kunstgras en wilt u dit laten verwijderen? Silica Nova staat graag voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om het alg uit uw kunstgras te verwijderen.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Silica Nova.

    Persoonlijk advies of vragen?

    0525 62 12 23 info@silicanova.nl
    Offerte aanvragen
    Nederlands