Demontage kunstgrasveld | Silica Nova
Volg ons op Facebook

Demontage

Demontage kunstgrasveld

Een intensief bespeeld kunstgrasveld zal ongeveer 12 jaar meegaan. Dit is uiteraard afhankelijk van het uitgevoerde reguliere en specialistische onderhoud. Na deze periode zal het kunstgras moeten worden verwijderd voor recycling of hergebruik. Wij hebben de mogelijkheden om het kunstgras te scheiden van het rubber en zand. Waarna deze in afzonderlijke zakken kunnen worden opgeslagen.

Hergebruik kunstgras

Silica Nova heeft speciale machines ontwikkeld die de aanwezige infill als rubber en zand uit het kunstgras halen en om deze van elkaar te scheiden. Het rubber of zand, indien de kwaliteit nog voldoende is, kan worden hergebruikt in het nieuw te verleggen kunstgrasveld. Hierdoor bespaart u veel geld bij de aanschaf of verwijdering van het veld. Een kunstgrasveld is vaak alleen versleten op de meest bespeelde plekken (bv. het doelgebied etc.) het overige kunstgras is nog prima te gebruiken voor andere doeleinden, te denken valt aan bv. mini speelvelden. Dit is een mooie vorm van hergebruik.

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Silica Nova.

  Persoonlijk advies of vragen?

  0525 62 12 23 info@silicanova.nl

  Kunstgrasveld verwijderen

  Kiest u ervoor om het kunstgras te verwijderen? Dan is het zaak dit milieuvriendelijk te doen. Wij hebben de mogelijkheid dit te scheiden en kunnen het materiaal afzonderlijk aanleveren bij verschillende recyclingbedrijven. Gescheiden materiaal is namelijk gemakkelijker te verwerken. Oud kunstgras wordt steeds vaker hergebruikt voor kunststof producten in bijvoorbeeld de automotive toepassingen.

  Bekijk hoe het verwijderen van kunstgras ( uitkloppen/oprollen ) in zijn werk gaat

  Verplaatsen kunstgrasveld

  Uiteraard kunt u onze kennis en kunde ook inschakelen wanneer er een kunstgrasveld verplaatst dient te worden in verband met bijvoorbeeld een verplaatsing van het sportcomplex of het verplaatsen van het hoofdveld naar een trainingsveld.

  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden omtrent demontage, reparatie of verplaatsing van uw kunstgrasveld te bespreken. contact opnemen

  Projecten

  Met trots gerealiseerd

  Offerte aanvragen
  Nederlands