info@silicanova.nl | Tel: +31 0525-621223

Voordelen van kunstgras

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft vele voordelen. Maar weet u ook wat die voordelen precies zijn? Of het nu op een voetbalveld of in u tuin is, met kunstgras kunt u niets verkeerd doen.

Milieuvriendelijk en tijdsbesparend
U hoeft kunstgras niet te maaien of te besproeien. Hierbij bespaart u niet alleen veel tijd uit, maar u verbruikt ook minder water en benzine of elektriciteit voor u grasmaaier. Dit zal u voelen in u portefeuille en als u een tuinfeestje geeft hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over hoeveel werk u in u tuin moet steken, je hebt immers andere dingen om aan te denken.

Properder voor u kinderen
Iedereen kent het wel, dat U kind binnenkomt met zand op zijn schoenen dat zich door het hele huis verspreid en groene vlekken op de kleren die er meteen uitgewassen moeten worden. Met kunstgras is dit probleem uit de wereld verholpen en kunnen u kinderen spelen zonder zich al te vuil te maken.

Hoge duurzaamheid
Kunstgras heeft een hoge levensduur. Alle problemen die u vroeger had met u tuin, worden ook uit de wereld geholpen. Kunstgras is over het algemeen UV-bestendig en zal dus niet gaan verkleuren. Ook kunt u er gerust voorwerpen opzetten zoals een zwembad zonder u zorgen te maken over het gras dat eronder aan het doodgaan is.
Kunstgras is ook nog eens brandveilig! Het wordt niet aangeraden om er sigaretten op uit te drukken want dat laat schroeiplekken na, maar niet heel u tuin zal erbij in brand vliegen.

Daarbovenop is het kunstgras ook geschikt voor alle weersomstandigheden. U hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken. Geweldig, niet?
Bron: kunstgrasblog.nl